Σύρος: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εκδηλώσεις του Συριανού Καρναβαλιού

Δείτε τι θα ισχύσει σε Ερμούπολη και Άνω Σύρο το διήμερο 9-10 Μαρτίου για τις ανάγκες του Συριανού Καρναβαλιού "Γεώργιος Σουρής"

Σύρος: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εκδηλώσεις του Συριανού Καρναβαλιού

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων, και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/228-α’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων:

  • Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 και από ώρα 19:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στα εξής σημεία : i) σε τμήμα της οδού “Εθνικής Αντιστάσεως” και συγκεκριμένα από το ύψος του Γηπέδου Άνω Σύρου μέχρι και την είσοδο της “Καμάρας” στον οικισμό της Άνω Σύρου και ii) σε τμήμα της οδού “3ης Σεπτεμβρίου” και συγκεκριμένα από την είσοδο της “Καμάρας” μέχρι την Απάνω Μεριά για απόσταση εκατό (100) μέτρων.

  • Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς : Ελ. Βενιζέλου, Α.& Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή, Παναγούλη, Γ. Γεννηματά, Μ. Μερκούρη και Ι. Βαρδάκα, Χίου, Λεοτσάκου, Κ. Καραμανλή, έμπροσθεν Πλ. Μιαούλης και θεάτρου “ΑΠΟΛΛΩΝ”.

  • Από το Σάββατο 09 Μαρτίου 2019 έως και το πέρας της εκδήλωσης, απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στις οδούς Κων/νου Καραμανλή, Λεοτσάκου, Χίου, Μελίνας Μερκούρη, και Γ. Γεννηματά, Ε. Μπαρμπέτα και Γ.Γουλανδρή

  • Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 και από ώρα 16:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταματίου Πρωίου έως την διασταύρωση με την οδό Κέας.

  • Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  EKTAKTO: Η Πυροσβεστική διέσωσε αγνοούμενο ηλικιωμένο μέσα στη νύχτα