Συνάντηση της Μαρίας Καζαντζάκη με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Mία άκρως εποικοδομητική συζήτηση για θέματα, τα οποία αφορούν τον Δήμο μας, είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου 2019, η υποψήφια Δήμαρχος  Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαρία Καζαντζάκη  με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη της Σύρου, παρουσία και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας «Πρώτα η Σύρος», Νίκου Μπορμπαντωνάκη και Νίκου Γαβαλά.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης,  ο κ. Λεονταρίτης ενημέρωσε τα μέλη του συνδυασμού μας για τα έργα, τα οποία  εκτελέσθηκαν τα τελευταία χρόνια από την Περιφέρεια στην Σύρο, καθώς και για όσα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα, η υποψήφια Δήμαρχος κ. Μαρία Καζαντζάκη ενημέρωσε  τον κ. Λεονταρίτη για τις προτάσεις του συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος” για την επόμενη τετραετία, οι οποίες θα αναπτυχθούν εκτενέστερα και στο πρόγραμμα του συνδυασμούμας , όταν θα ανακοινωθεί επίσημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τα 6 έργα της Σύρου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα

Στο τέλος της συνάντησης η κ. Καζαντζάκη ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την συνεργασία, την οποία είχαν τα προηγούμενα χρόνια και σε επίπεδο Τοπικής  Αυτοδιοίκησης αλλά και με την ιδιότητάς της ως  Προέδρου του Ισιδωρείου Ιδρύματος και συμφώνησαν για μία περισσότερο διευρυμένη, από πλευράς προσώπων, συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.