Είναι ασύλληπτη η μανία της θάλασσας κάποιες φορές και κάνει τα δημιουργήματα του ανθρώπου, τα πλοία ,όσο μεγάλα κι αν είναι να μοιάζουν με “χάρτινες βαρκούλες”.
 
Ένα εντυπωσιακό βίντεο από το πέρασμα της κακοκαιρίας δόθηκε στη δημοσιότητα. Το βίντεο τραβήχτηκε από Βενετία προς Πάτρα, από το πλήρωμα του ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ  και πιο συγκεκριμένα στο Στενό του Οτράντο το οποίο συνδέει την Αδριατική Θάλασσα με το Ιόνιο Πέλαγος.
 
Μέσα από τη γέφυρα του πλοίου βλέπουμε την υπεράνθρωπη προσπάθεια του Συριανού Καπετάνιου Χριστόφορου Σκαμάγκα και των ναυτικών να το κρατήσουν σε πορεία, την ώρα που κύματα το χτυπούν από παντού.
 
Ο καπετάνιος θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος, που κατάφερε να περάσει μέσα από τέτοιο καιρό. Η λήψη είναι τόσο εντυπωσιακή, που κάνει πολλούς να πιστεύουν, ότι οι εικόνες είναι «στημένες» σε υπολογιστή.
Ο καπετάνιος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και το λόγο που δε υπήρχαν σχόλια στο Βίντεο, για ένα και μοναδικό λόγο: ”Προς αποφυγή παρεξηγήσεων που πιθανόν έγιναν , το βίντεο αναρτήθηκε και χωρίς σχόλια οχι κρύβοντας κατι αρνητικό άλλα εν αντίθεση με μεγάλη υπερηφάνεια και καμαρι που το πλοίο σε αυτές τις καιρικές συνθήκες ανταποκρίθηκε σαν ΤΙΤΑΝΑΣ με απόλυτα ασφαλή πλεύση για όλους που μας ταξιδεύει χωρίς να μας προβληματίσει έστω και κατά το ελάχιστο”
Την ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο, έπνεαν στο σημείο, Νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 9 με 10 μποφόρ
 
Το βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και θέλει… δραμαμίνη.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here