Η Παγκόσμια διάκριση του Κοκολαντωνάκη και το ευχαριστώ στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου

0

Την 30 Ιανουαρίου 2019, αναχώρησε η αποστολή του Συλλόγου TAEKWONDO Ερμούπολης Σύρου, αποτελούμενη από τον αθλητή Κοκολαντωνάκη Νικόλαο και τον προπονητή Μαντζανάρη Δημήτριο, για την Κύπρο, προκειμένου συμμετάσχει στο παγκόσμιο Ολυμπιακό Τουρνουά TaeKwonDo (G1-Cyprus Open 2019), που πραγματοποιήθηκε από 1-3 Φεβρουαρίου στο Κίτιον Στάδιο της Λάρνακας και στο οποίο έλαβαν μέρος 600 αθλητές από 16 χώρες.

Ο Αθλητής του Συλλόγου αγωνίστηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατηγορία (Male Junior -68Kg) και κατέκτησε την 5η θέση, έχοντας μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Στον κρίσιμο προημιτελικό αγώνα , όπου αγωνιζόταν για μια θέση στο βάθρο ηττήθηκε από τραυματισμό , πραγματοποιώντας όμως μια πολύ καλή εμφάνιση, σε έναν αγώνα που κυριάρχησε η ευγενής άμιλλα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β ΄, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στον αθλητή μας να συμμετάσχει στον εν λόγω αγώνα, αναλαμβάνοντας τα έξοδα της αποστολής, προσφέροντάς του έτσι τη δυνατότητα απόκτησης εμπειρίας διεθνούς αγώνα.

Το επόμενο αθλητικό ραντεβού του Συλλόγου είναι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Open Θεσσαλονίκης (1-3/3/2019), όπου θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά οι αθλητές μας Παντελή Μαίρη και Ρούσσος Γεώργιος.