Κλοπή

Μια του κλέφτη… δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσάκωσε η αστυνομία!

Μετά τη Σύρο την οποία έχει αδειάσει… είπε να επισκεφτεί ξανά το νησί της Πάρου.

Αυτή τη φορά θύμα κλοπής έπεσε ένα αθλητικό σωματείο της Πάρου, το οποίο δέχτηκε την απρόσμενη επίσκεψη του 37χρονου, όχι μία…. αλλά τρεις φορές!

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, εξιχνιάστηκαν, σήμερα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, τρεις περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε γραφείο Συλλόγου αφαιρώντας χρήματα.

Την 24-02-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ωστόσο κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα τις προθέσεις του 37χρονου και φυσικά της δικαιοσύνης.

Επιβεβαιώνει ο ΑΜΕΣ Νηρέας – Διαβάστε τη θέση της ομάδας

Την προηγουμένη Δευτέρα 18/2 διαπιστώθηκε έλλειμμα μικρού χρηματικού ποσού από το ταμείο του Συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ένδειξη διάρρηξης στο χώρο του γραφείου. Την Τετάρτη 20/2 το σκηνικό επαναλήφθηκε, μόνο που αυτή την φορά διαπιστώθηκε ότι παράθυρο του γραφείου είχε παραβιαστεί  και το ποσό που έλλειπε ήταν σαφώς μεγαλύτερο.

Έτσι πάρθηκε άμεσα η απόφαση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στο χώρο. Τελικά ο ληστής επανήλθε τα ξημερώματα της Κυριακής 24/2 όπου και τον κατέγραψαν οι κάμερες. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και άντρες του κατέφθασαν επι τόπου και τον αναγνώρισαν από το βίντεο. Οι κινήσεις της αστυνομίας ήταν άμεσες και η σύλληψη του ακαριαία. Ο εν λόγω κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του και μετά την μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Ευχαριστούμε τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου για την άμεση επέμβαση και την διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here