Η αστυνομία της Σύρου έφθασε άμεσα στα ίχνη τους

Μια δυσάρεστη… έκπληξη περίμενε, γνωστό Συριανό επιχειρηματία της Σύρου, που έφυγε εκτός του νησιού και στο διάστημα της απουσίας του έπεσε θύμα κλοπής.

Mέσα στο κύμα εγκληματικότητας που έχει σαρώσει την Ελλάδα σε καιρούς κρίσης, κάνοντας τους πολίτες να φοβούνται και τον… ίσκιο τους, έχουν σημειωθεί και αρκετά τραγελαφικά σκηνικά, με πρωταγωνιστές ληστές, διαρρήκτες και λοιπούς παρανόμους, που ευτυχώς προκαλούν γέλιο!

Κάπως έτσι κινήθηκαν και οι διαρρήκτες στην Σύρο, οι οποίοι ενώ αρχικά φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι, στη συνέχεια εκ του αποτελέσματος φάνηκαν… γκαφατζήδες.

Οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τη απομακρυσμένη οικεία, με βασικό τους στόχο το χρηματοκιβώτιο. Δεν φαντάζονταν, όμως, τι υπήρχε στο εσωτερικό του .

Οι δράστες τρύπωσαν στο εσωτερικό του σπιτιού έφτασαν στο εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο και το «σήκωσαν» διαφεύγοντας με αυτό. Μόνο που, όταν θα κατάφεραν να το παραβιάσουν, κατάλαβαν ότι έκαναν… τζάμπα κόπο αφού δεν είχε μέσα χρήματα παρά μόνο προσωπικά αντικείμενα και ένα κινητό τηλέφωνο και το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν αυτό που τους πρόδωσε.

Ως γνωστό στα πανάκριβα τηλέφωνα iPhone, οι σχεδιαστές τους έχουν προνοήσει για την ασφάλεια του τηλεφώνου δίνοντας στίγμα σε περίπτωση που κλαπεί το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να βρεθούν τα ίχνη του ενός διαρρήκτη και στη συνέχεια ο ίδιος να δώσει…. και το συνεργάτη του, οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και τώρα δεν παραδέχτηκε πως συμμετείχε στην διάρρηξη … της γκάφας!

Η ιστορία που ξάφνιασε το νησί θα οδηγηθεί στα δικαστήρια όπου και θα δοθεί συνέχεια.

Καλού- κακού πάντως, να κλειδώνετε διπλά και να κλείνετε παράθυρα γιατί δυστυχώς δεν είναι όλοι οι κλέφτες γκαφατζήδες και ερασιτέχνες…

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here