Βαρδάκειος Σχολή: Παράσταση και εργαστήρι από την Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου Βoalitaria

0

Η Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου Βoalitaria παρουσιάζει την παράσταση Θεάτρου Φόρουμ

«Με γεια τη δουλειά»

την Παρασκευή 8 Φλεβάρη στις 8.30μμ

στην Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης

Είσοδος ελεύθερη

και σας καλεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φλεβάρη 11:00-19:00, στο εργαστήρι πολλαπλασιασμού Ακτιβιστικών ομάδων Θεάτρου του Καταπιεσμένου.

Το Θέατρο Φόρουμ είναι μια παράσταση, στο πρώτο μέρος της οποίας παρουσιάζεται μια σκηνή καταπίεσης (σκηνή πρότυπο – model), ενώ στο δεύτερο μέρος της, οι θεατές –ηθοποιοί (spect-actors) καλούνται να αντικαταστήσουν τον καταπιεσμένο χαρακτήρα (πρωταγωνιστής/στρια) και να δοκιμάσουν τις δικές τους ιδέες και στρατηγικές επί σκηνής, ώστε να αρθεί η καταπίεση.

Το ΘτΚ επιχειρεί να προσφέρει σε όλους και όλες τα μέσα για να αναλύσουν το παρελθόν τους, να κάνουν συνειδητή την επιλογή της θέσης τους στο παρόν και να οραματιστούν το μέλλον σαν μια πραγματικότητα που δομείται ως αποτέλεσμα των δικών τους πράξεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα και το εργαστήρι θα βρείτε στο επισυναπτόμενο κείμενο και το blog της ομάδας https://boalitaria.wordpress.com/

Για τον προγραμματισμό του εργαστηρίου, είναι χρήσιμο να γίνουν οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 7 Φλεβάρη συμπληρώνοντας την εξής φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/1vyk9jnoGm9yIZFxhOke_ic3LzX29g87y19eNGmBR8WQ/edit