Τα δημοσιεύματα περί στήριξης της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Γιώργου Μαραγκού

0

Δημοσίευμα αθηναϊκών ΜΜΕ και συγκεκριμένα της εφημερίδας «Τα Νέα», όπως και παλαιότερα του ειδησεογραφικού site που παρακολουθεί την πολιτική επικαιρότητα, parapolitika.gr, αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Γιώργου Μαραγκού στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, πρόκειται να στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, το δημοσίευμα των «Νέων» είναι πολύ πρόσφατο, μόλις χθεσινό. Από τη Νέα Δημοκρατία, σε κεντρικό επίπεδο, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δοθούν επίσημες κομματικές στηρίξεις σε μικρούς και μεσαίους Δήμους, οπότε λογικά δεν θα δοθεί κάποια στήριξη στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης. Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μαραγκός έχει δηλώσει ότι ο συνδυασμός του θα είναι πολυσυλλεκτικός και ανοιχτός προς το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται, σε επίπεδο τοπικών οργάνων Νέας Δημοκρατίας, να στηριχθεί – έστω και άτυπα – η υποψηφιότητα του κ. Μαραγκού, παρά το γεγονός ότι έχει εκφράσει την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Βαγγέλης Χαλκιάς.

Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη διάψευση ή επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων από καμία πλευρά.