«Ποδαρικό» στο λιμάνι για το 2019 από το ΑΡΤΕΜΙΣ – Βράβευση πλοιάρχου κ. Περιστεράκη

1

Λίγο μετά τις 12 το μεσάνυχτα, την πρώτη Ιανουαρίου, έκανε την εμφάνισή του στο «φάρο» του λιμανιού της Σύρου, το πρώτο πλοίο της χρονιάς!

Πρόκειται για το επιβατικό πλοίο της ATTICA GROUP και της Hellenic Seaways που πραγματοποιεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, «ΑΡΤΕΜΙΣ».
Το πλοίο δεν έκανε μόνο…»ποδαρικό», στην Σύρο άλλα και σε όλα τα Κυκλαδονήσια στα οποία δίνει μάχη και αγώνα σε καθημερινή βάση προκειμένου να κρατήσει ζωντανή την σύνδεση των Κυκλάδων.


Σήμερα, 5 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε μια όμορφη τελετή στο πλοίο ΑΡΤΕΜΙΣ, στην οποία ο Λιμενάρχης Σύρου κ. Βαμβακούσης Ιωάννης, παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα με τον θυρεό του Κεντρικού Λιμεναρχείου στον πλοίαρχο, Στυλιανό Περιστεράκη και μαζί με τις ευχές του, εξέφρασε την ελπίδα, το 2019 να είναι μια καλή χρονιά για την επιβατηγό ναυτιλία.
Στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, ο καπταν Στέλιος Περιστεράκης, το πλήρωμα και συγγενικά τους πρόσωπα υποδέχθηκαν τις τοπικές αρχές.

Ο Δοικητής της 6ης ΠΕΔΙΛΣ κ. Γκίζης και ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κ. Κοσμάς, προσέφεραν τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά δώρα στο πλοίαρχο, ο οποίος στο χαιρετισμό του στάθηκε στην άψογη συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, αλλά και τον «δεσμό» που έχει αναπτυχθεί μετά από τόσα χρόνια παρουσίας του πλοίου στα νερά των Κυκλάδων.

Στην τελετή παρευρέθηκε επίσης μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Βρούτσης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, ο Διοικητής της 6ης ΠΕΔΙΛΣ κ. Γκίζης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων κ. Δημήτρης Αυγερινός, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κ. Κοσμάς, ο υποδιοικητής της 6ης ΠΕΔΙΛΣ κ. Καραμίτσας, ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Οικονόμου, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αξιωματικοί, στελέχη του Λιμεναρχείου Σύρου και συγγενείς των ναυτικών μας.


Δείτε το απόσπασμα: