Οι πρώτοι 30 υποψήφιοι του Γιώργου Μαραγκού και του συνδυασμού «Σύρος που Αξίζουμε» (ονόματα + φωτο)

0

Τα πρώτα 30 ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης, ο δήμαρχος Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και επικεφαλής της παράτασης «Η Σύρος που Αξίζουμε», Γιώργος Μαραγκός.

Πρόκειται για 20 άνδρες και 10 γυναίκες, πολλοί εκ των οποίων είναι νυν συνεργάτες του κ. Μαραγκού στην τωρινή δημοτική θητεία, ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά καινούργια πρόσωπα.

Στα ονόματα που ανακοινώθηκαν συμπεριλαμβάνονται αυτά των αντιδημάρχων, Αλέξη Αθανασίου, Μάριου Βουτσίνου, Θωμαής Μενδρινού, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργου Δούναβη, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Δημήτρη Κοσμά, του υπεύθυνου Πολεδομίας, Σταύρου Γουσγουνέλη, του εντεταλμένου σύμβουλου Κοινωνικών Θεμάτων, Αποστόλη Ρουσσουνέλου και αρκετών νυν προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Από τα καινούργια πρόσωπα, αίσθηση προκαλεί η συμμετοχή του πρώην αντινομάρχη Κυκλάδων και νυν συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρισης του Δήμου, Νικήτα Γρυπάρη. Συμμετέχουν ακόμη, μεταξύ των άλλων, ο γνωστός νοσοκομειακός γιατρός Ιωάννης Βούλτσος και ο προϊστάμενος του ΙΚΑ Σύρου, Αντώνης Βαρθαλίτης.

Δείτε παρακάτω όλους τους υποψηφίους με τις ιδιότητες και τις φωτογραφίες τους: