«Ομηρία» στο Βροντάδο

Βροντάδο, Μίνι bus

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών αλλά και των πολιτών που βρίσκονται μέσα στα λεωφορεία αστικής συγκοινωνίας.

Ταλαιπωρία και “κόστος” σε επίπεδο χρόνου προκάλεσε στους οδηγούς της πόλης σήμερα το πρωί, η αδιάφορη και προκλητική στάση ιδιοκτήτη Ι.Χ  οχήματος, ο οποίος στάθμευσε παράνομα το όχημά του στη περιοχή του Βροντάδου, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση του mini bus.

Το περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας, οπότε και μεγάλος αριθμός οχημάτων παρέμειναν ακινητοποιημένα στη συγκεκριμένη περιοχή, εξαιτίας παράνομου παρκαρίσματος που “πάγωσε” τη δυνατότητα ομαλής πορείας για το mini bus που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Οι εικόνες του παρόντος ρεπορτάζ περιγράφουν… με σαφήνεια το τεράστιο πρόβλημα που προκλήθηκε, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να μπορέσει να προσδιοριστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος, να ειδοποιηθεί και να το απομακρύνει.

Τελικά με τη βοήθεια των αστυνομικών βρέθηκε οδηγός άλλου νόμιμα σταθμευμένου οχήματος ο οποίος το μετακίνησε για να κάνει μανούβρα το λεωφορείο και να επιστρέψει στη αφετηρία. Το δρομολόγιο σταμάτησε να εκτελείται, μέχρι ο ασυνείδητος οδηγός να φιλοτιμηθεί και να μετακινήσει το όχημα του.

Για μία ακόμη φορά κρίνεται απαραίτητο να τονισθεί πως οι πολίτες συνολικά οφείλουν να τηρούν τα προβλεπόμενα ενώ πλέον είναι επιτακτική η λύση γερανοφόρου οχήματος στο νησί μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here