Μύκονος: Άκουγαν Κλάματα Από Ένα Φρεάτιο. Πάλι Καλά Η Πυροσβεστική Έκανε Καλά Τη Δουλειά Της!

2

Άκουγαν Κλάματα Από Ένα Φρεάτιο. Πάλι Καλά Η Πυροσβεστική Έκανε Καλά Τη Δουλειά Της!

Οι πυροσβέστες συγκινούν με τα φιλοζωικά τους αισθήματα.

Στη διάσωση μιας μικρής γάτας, προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του αεροδρομίου στη Μύκονο. Οι κάτοικοι και οι περίοικοι άκουσαν αχνά νιαουρίσματα από το πάτο αυτού του φρεατίου.

Το τηλεφώνημα για γάτα «εγκλωβισμένη» σε φρεάτιο κινητοποίησε για μία ακόμη φορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυκόνου. Οι δύο πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο με ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να βοηθήσουν το μικρό γατάκι να βγει απο το φρεάτιο.

Το γατάκι είχε εγκλωβιστεί μέσα στον υπόνομο. Από τα νιαουρίσματα του ευαισθητοποιήθηκαν περίοικοι που κάλεσαν το Πυροσβεστικό κλιμάκιο του αεροδρομίου Μυκόνου, άντρες του οποίου άνοιξαν το φρεάτιο πάνω από τον υπόνομο ώστε η γάτα να βγει έξω.

Δεν τους ένοιαξε να χάσουν λίγο από το χρόνο τους ακόμη και για μία αποτυχημένη προσπάθεια διάσωσης ενός ζώου. Δυστυχώς το τρομαγμένο γατάκι δεν καταλάβαινε ότι ήθελαν το καλό του.

Οφείλουμε βέβαια να πούμε ότι άμεσα κατέφθασε το όχημα της Πυροσβεστικής. Η επιμονή και η ευαισθητοποίηση τόσο των πολιτών όσο και των πυροσβεστών έφερε το αίσιο τέλος!!!