Ταυτόχρονη ζωντανή κάλυψη λεπτό προς λεπτό σε δύο γήπεδα για πρώτη φορά στις Κυκλάδες! [vids]

0

Όποιος πιστεύει ότι τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στη Σύρο, βρίσκονται μακριά…κάνει λάθος! Η ομάδα του cyclades24.gr και του sportcyclades24.gr, δίνει βροντερό παρών, στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στη πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Για πρώτη φορά στα Κυκλαδίτικα δεδομένα, οι συνεργαζόμενες ιστοσελίδες και όλοι οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι που ανήκουν σε αυτές, πέτυχαν κάτι το ανεπανάληπτο!

Στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και συγκεκριμένα στους αγώνες της Κ14, μεταξύ ΕΠΣ Σάμου – ΕΠΣ Δωδεκανήσου και ΕΠΣ Χίου – ΕΠΣ Κυκλάδων, κατάφεραν να βγάλουν σε ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση (λεπτό προς λεπτό) τις 2 αναμετρήσεις, δίνοντας την δυνατότητα στον τηλεθεατή, να γνωρίζει επακριβώς, το τι γίνεται και στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου.

Έτσι και ενώ οι τηλεθεατές μας μπορεί να είχαν επιλέξει να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που διεξαγόταν στην Άνω Σύρο, είχαν την δυνατότητα μέσω της παράλληλης κάλυψης αλλά και σύνδεσης στο έτερο γήπεδο (γήπεδο Ερμούπολης), να ενημερωθούν για την εικόνα του άλλου αγώνα.

Μιλάμε φυσικά για μία δυνατότητα που ξεπερνάει τα μέχρι στιγμής δεδομένα στον Κυκλαδίτικο και.. όχι μόνο χώρο, προσδίδοντας ακόμα μία ενδιαφέρουσα νότα στις τεχνικές καλύψεις των αγώνων.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα έρθει η…επανάσταση στις διαδικτυακές μεταδόσεις, πρωτοπορώντας σε ακόμη ένα σημαντικό σκέλος των αναμετρήσεων και των απευθείας μεταδόσεων.

Σας ευχαριστούμε για τα πολλά μηνύματα που έρχονται αυτές τις ώρες στις τέσσερις ιστοσελίδες μας και το ενδιαφέρον που δείχνετε για το μεράκι μας, ενώ όλη η συντακτική ομάδα του Cyclades24.gr, του syros-sports.gr, του Sportcyclades24.gr και του Arthografos.gr, υποσχόμαστε πως ημέρα με την ημέρα, θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Σας ευχαριστούμε θερμά! Είμαστε στη διάθεση σας, να καλύψουμε αθλητικά γεγονότα και μη σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.


Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε τους 2 αγώνες σε ζωντανή κάλυψη.