Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

0

Tους πρώτους 99 υποψηφίους δημάρχους που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζει η εφημερίδα  “Αυγή”, την ώρα που ο κομματικός μηχανισμός προετοιμάζεται για τη μεγάλη αυτοδιοικητική αναμέτρηση του Μαϊου 2019.

Πρόκειται για στηρίξεις που θα δοθούν, επίσημα ή ανεπίσημα, σε εν ενεργεία δημάρχους, σε υποψήφιους που δεν τα κατάφεραν στις δημοτικές εκλογές του 2014 και ετοιμάζονται να ξαναπροσπαθήσουν, αλλά και σε νέα πρόσωπα που για πρώτη φορά πρόκειται να τεθούν επικεφαλής συνδυασμών.

Στις Κυκλάδες οι πρώτες τρεις στηρίξεις του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να δοθούν σε υποψηφίους δημάρχους που θα δοκιμαστούν ως αρχηγοί συνδυασμών για πρώτη φορά. Αναλυτικότερα, στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Κυκλάδων, Λεονάρδου Χατζηανδρέου. Στον Δήμο Άνδρου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον πρώην Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη και στον Δήμο Μήλου, στον Μανώλη Μικέλη.

Τους αμέσως επόμενους μήνες, πιθανολογείται ότι θα δοθούν στηρίξεις του ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλους υποψηφίους δημάρχους του νομού μας.