Κυνήγι του Λουκουρούμ: Η πιο «ζαβή» ταινία όλων των λουκουμο…ετών!

0
  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού!
  • Μην χάνετε χρόνο και δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Φτιάξτε την ομάδα που σας αρέσει, μοιράστε αρμοδιότητες για να δουλεύετε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, επιλέξτε την αμφίεση που θα σας χαρακτηρίζει όλες τις ημέρες του Κυνηγιού, έτσι οι φωτογραφίες σας θα είναι πιο ευφάνταστες, και ελάτε να κυνηγήσουμε παρέα το κρυμμένο μας Λουκούμι!!!

Δείτε το promo video του 5ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού:

Το Κυνήγι του Λουκουρούμ… Η πιο «ζαβή» ταινία όλων των λουκουμο..ετών! Το επίσημο Promo Video της ομάδας »Εκείνοι..οι Ζαβοί» για το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2019 που διεξάγεται στο νησί της Σύρου από 17/2 – 2/3/2019! Το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δράσεις του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Φέτος διοργανώνεται από την ομάδα μας “Εκείνοι οι..Ζαβοί” που διακρίθηκε το 2018 στο 4ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού! Σε λίγες ημέρες η περιπέτεια ξεκινά! Μπορείτε να ενημερωθείτε για το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού και να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο: 👉 https://krimenoloukoumi.wordpress.com… έως την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019! Σενάριο Εκείνοι..οι Ζαβοί Σκηνοθεσία Μάρκος Τράκας Εικονοληψία – Επεξεργασία Γιώργος Ρούσσος Μάρκος Τράκας Συμμετείχαν Μαρία Αντωνίου Στρατής Απέργης Γεώργιος Βιδάλης Ελπίδα Γαδ Αγνή Θαλασσινού Παναγιώτης Θαλασσινός Κυριακή Κοντογιάννη Ράνια Κρητικού Ελισσάβετ Λομβράνου Γιάννης Ξανθάκης Πέτρος Πάπιτσης Χριστίνα Πρίντεζη Στρατής Στεφάνου Λουκία Ρούσσου Σοφία Ρούσσου Ελπίδα Χαλαβαζή Εκτέλεση Παραγωγής RePlay Media Prisma AudioVisual Projects