Πρώτη μέρα του 2019 και στην Ερμούπολη ξεκίνησε ο χρόνος με Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ η συνέχεια δόθηκε στο κτήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος! Ο οικοδεσπότης Aντιπεριφειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης Γεώργιος υποδέχτηκε το Μητροπολίτης Σύρου, κ.κ. Δωρόθεο Β’ , τον Καθολικό Επίσκοπο, κ.κ Πέτρο Στεφάνου, τον Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Συρίγο, τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννη Ρούσσο, καθώς και εκπρόσωπους του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είχε έντονο το προεκλογικό στοιχείο, με τους περισσότερους από τους ομιλητές να απευθύνονται για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το 2019.


Ευχές απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β΄ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου, Σεβασμιώτατος. π. Πέτρος Στεφάνου, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Συρίγος, ο Δημάρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος, καθώς και ο νέος Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Πολύκαρπος Πολυχρονάκης.


loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here