Ανδρέας Γιαλόγλου: Επισημοποίησε τη συμπόρευσή του με το Νίκο Λειβαδάρα

0

Επισημοποίησε τη συνεργασία και συμπόρευσή του με τον υποψήφιο δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Νίκο Λειβαδάρα, ο νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Ανδρέας Γιαλόγλου, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το πρόσφατο δημοσίευμα του cyclades24.

Με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους δημότες ότι θα συμμετέχει στο συνδυασμό του κ. Λειβαδάρα, τον οποίον θεωρεί ικανό να συνενώσει, να εμπνεύσει και να προσανατολίσει την κοινωνία της Σύρου σε έναν κοινό σκοπό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Γιαλόγλου:

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα σε τοπικό ΜΜΕ, επιθυμώ να ενημερώσω και επίσημα τους συμπολίτες μου ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα ενταχθώ στο συνδυασμό του Νίκου Λειβαδάρα και θα προσφέρω τις δυνάμεις μου στη νέα αυτή προσπάθεια για την επόμενη μέρα του νησιού μας.

Ο Νίκος Λειβαδάρας, πέρα από την ακεραιότητά του, την εντιμότητα, την ευγένεια και την ειλικρίνεια που είναι γνωστές σε όλη την κοινωνία της Σύρου, διαθέτει ταυτόχρονα την εξυπνάδα, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για να γίνει ένας αποτελεσματικός Δήμαρχος για το νησί μας. Ταυτόχρονα, διαθέτει βαθιά δημοκρατικές πεποιθήσεις και διακρίνεται από συνεργατικότητα και προσήλωση στους κοινούς μας στόχους. Είμαι πεπεισμένος ότι ως Δήμαρχος μπορεί να συνενώσει την κοινωνία της Σύρου, να την εμπνεύσει και να την προσανατολίσει σε ένα κοινό σκοπό, όπως έχει αποδείξει ήδη κατά τη μέχρι σήμερα λειτουργία του συνδυασμού μας.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους έναν ωραίο προεκλογικό αγώνα και να έχουμε όλοι στο μυαλό μας την επόμενη μέρα για τη Σύρο.

Με τιμή

Ανδρέας Γιαλόγλου

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Σύρος, ένα Βήμα Μπροστά»