Νέος υποψήφιος από την Σύρο στο συνδυασμό του Μανώλη Γλυνού

0

Το ψηφοδέλτιό του ενόψει των περιφερειακών εκλογών καταρτίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μανώλης Γλυνός.

Στην Περιφερειακή Ενότητα της Σύρου ήδη θεωρείται σχεδόν σίγουρη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του πρώην δημάρχου Ποσειδωνίας Σύρου και πρώην αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Τζώρτζη Μακρυωνίτη και της ανεξάρτητης περιφερειακής συμβούλου Χριστιάννας Πάπιτση, η οποία πρόκειται να μετακινηθεί στο συνδυασμό του κ. Γλυνού, αφήνοντας την παράταξη του νυν περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκου.

Η τρίτη υποψηφιότητα από την Σύρο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο είναι αυτή του Δημήτρη Γρυπάρη. Ο πρώην αντιδήμαρχος Ερμούπολης και έφορος των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, υπήρξε Περιφερειακός Σύμβουλος επί θητείας Γιάννη Μαχαιρίδη, ενώ ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2014 με το ψηφοδέλτιο του πρώην Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου. Το όνομα του κ. Γρυπάρη ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα και η συμμετοχή του στις περιφερειακές εκλογές του 2019 με το ψηφοδέλτιο του κ. Γλυνού, δείχνει να πλησιάζει.