Έδωσαν συνέντευξη «Γιατί έτσι» ήθελαν…

0

Σε μια χαλαρή και ενδιαφέρουσα συζήτηση είχα τη χαρά και την τιμή να βρεθώ στο cafe Bar Severo, παρουσία τριών φίλων και εξαιρετικών καλλιτεχνών  που ξεκίνησαν δυναμικά το νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα.

Η Σοφία Νομικού, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο νησί μας, συμμετέχοντας αρχικά σε ερασιτεχνικούς θιάσους μοιράζοντας την αγάπη της με φίλους και καλούς συνεργάτες. Η Εμπειρία τους πάνω στο σανίδι, οι σπουδές της και οι σημαντικές γνωριμίες της, την ώθησαν  να ασχοληθεί και να δημιουργήσει κάτι  επαγγελματικό, κάτι μοναδικό για το νησί μας. Μια εταιρεία παραγωγής , Μη κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που αναλαμβάνει κάθε είδους καλλιτεχνικό θέμα όπως : Παρουσιάσεις, Ξυλοπόδαρος, Θεατρικό παιχνίδι, παιδικά, Παιδικά Πάρτυ, θεατρικά έργα και ότι άλλο μπορείτε να βάλετε στο μυαλό σας!

Ωστόσο μαζί της βρίσκονται και άλλοι συνεργάτες, φίλοι, ταλαντούχοι ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιοί και μουσικοί, οι οποίοι έχουν το ίδιο όραμα

Η Σοφία, ο Γιάννης και ο Βαλάντης ή αλλιώς «Γιατί έτσι» μίλησαν στην κάμερα του Cyclades24.gr και το Γιώργο Σολάρη για τη νέα αυτή προσπάθεια και για την σημαντική θεατρική παράσταση που ανεβαίνει στο Θέατρο Απόλλων «Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΛΗ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ» (Δείξε μου το φύλο σου – vol. 2) το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Πρόκειται για μια Θεατρική παράσταση (Stand up comedy) με Live μουσική. Ένα έργο που αναφέρεται για τις σχέσεις του σήμερα.

Δείτε την συνέντευξη και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο δύο προσκλήσεις για να απολαύσετε το έργο στη πρώτη σειρά.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here