Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Γαύριο

Ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Γαύριο στις 14 Δεκεμβρίου

0

Η Τοπική Κοινότητα Γαυρίου και ο Δήμος Άνδρου παρακαλεί τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής να μην παρκάρουν τα οχήματά τους κατά μήκος της παραλιακής οδού του λιμανιού του Γαυρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018.

Απαραίτητη κρίνεται η συνδρομή του κόσμου για τη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Γαυρίου, και ειδικότερα για να μπορέσει να στηθεί και να φωτιστεί το εορταστικό «καράβι». Παράλληλα, εφιστούμε την προσοχή σε όσους αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στην παραλιακή οδό, προκειμένου στη συνέχεια να ταξιδέψουν χωρίς αυτά με πλοίο, όπως τα απομακρύνουν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ενεργειακός Όμιλος «ΗΡΩΝ» θα διαθέσει ηλεκτρικά ποδήλατα για τις βόλτες των μικρών μας φίλων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τέλος, να σημειωθεί ότι παρόντες και επιβλέποντες στο λιμάνι του Γαυρίου θα είναι εκπρόσωποι του Λιμενικού και της Αστυνομίας για τη διασφάλιση της τήρησης των οδηγιών.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, όπως σεβαστείτε τις παραπάνω υποδείξεις ώστε να μην παρεμποδιστούν οι εργασίες των διοργανωτών για την προετοιμασία της εορταστικής εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here