• Περιοδεία σε Τήνο και Μύκονο του Επικεφαλής της Παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Μανώλη Γλυνού.
  • Συναντήσεις του κ. Γλυνού με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄& Β΄Βαθμού, στη Τήνο.
  • Σειρά επαφών με τον Πρόεδρο και στελέχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου και τοπικούς επιχειρηματίες.

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Σύρο και την παρουσίαση των θέσεων της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, συνέχισε την περιοδεία του σε Τήνο και Μύκονο.

Ειδικότερα, ο κ Μανώλης Γλυνός μετέβη στην Τήνο όπου το διήμερο 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο κ Γιάννη Σιώτο όσο και τον Έπαρχο κ Γιάννη Γιαγιά.

Οι συναντήσεις με τους δύο άντρες διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν τα ανοιχτά θέματα του νησιού και του Επαρχείου.

Επίσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, συναντήθηκε με τον Πρώην Έπαρχο Τήνου και γεωπόνο του τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού κ Μάνθο Βίλλα.

Κατά τη συνάντηση με τον κ. Βίλλα, ο κ Γλυνός ενημερώθηκε διεξοδικά τα ζητήματα της Τήνου και ιδιαίτερα τα προβλήματα, τις λύσεις αλλά και τις προοπτικές του πρωτογενή τομέα.

Παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Μανώλης Γλυνός, συνομίλησε και με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου κ Ιωάννη Κελαδίτη.

Η ενημέρωση που έλαβε ο κ Γλυνός αφορούσε σε όλο το φάσμα της λειτουργίας του συνεταιρισμού και των παραγόμενων τοπικών προϊόντων.

Στην συνέχεια ο κ Γλυνός αφού περιόδευσε στην αγορά του νησιού όπου συνομίλησε με τοπικούς καταστηματάρχες επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου όπως και τα γραφεία του κοινωφελούς ιερού ιδρύματος.

Τέλος την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου ο κ Γλυνός μετέβη στην Μύκονο συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Κυκλάδες.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here