Το Ελιξίριο του Δρυίδη στο Γαλησσά!

0
πίτσα

Η συγκεκριμένη πίτσα είναι πάντα κριτήριο επιλογής. Γιατί μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις αν τα υλικά είναι καλά. Αν είναι νόστιμο το prosciutto, αν είναι καλή η παρμεζάνα και αν η μοτσαρέλα είναι μοτσαρέλα ή ένα κάποιο τυρί που λιώνει. Πολλοί χρησιμοποιούν ένα βουνό ρόκας να κρύψουν την όποια ατέλεια της πίτσας που φτιάχνουν.

Εδώ, οι γεύσεις ήταν ισορροπημένες, τα υλικά πάρα πολύ γευστικά και ολόφρεσκα και οι τιμές… δεν υπάρχουν!Αν δε σου το πουν δε θα το ανακαλύψεις εύκολα, όμως θα σε ανταμείψει με τη ζεστή του ατμόσφαιρα και τις εκπληκτικές γεύσεις του!

Η καλύτερη πίτσα, με διαφορά κάνει την εμφάνιση της στο Γαλησσά της Σύρου και πλέον το χειμώνα θα υπάρχει η δυνατότητα να την γνωρίσουν όλοι οι Συριανοί με ένα τηλεφώνημα. Κατάλογος μικρός, απλός και τόσο ιταλικός. Τα υλικά γνωστά, οι συνδυασμοί μαγικοί… Παρμεζάνα, ρόκα, ντοματίνια, παρθένο ελαιόλαδο και προσούτο.

Μια πεντανόστιμη εξερεύνηση στα άδυτα της ιταλικής κουζίνας σού αποκαλύπτει τις πιο λαχταριστές πτυχές της! Χωρίς δεύτερη σκέψη, γνωρίστε την και θα ερωτευτείτε Ιταλικά… στο Γαλησσά με ένα τηλεφώνημα στο Ελιξίριο του Δρυίδη στο 22810 42681 ή στο 693704 8390