Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο.
Ωστόσο σε μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αντεγκλήσεις, τα πειράγματα και οι κόντρες ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Οι γάμοι…τα διαζύγια…και οι μεταγραφές δίνουν και παίρνουν με την τράπουλα να ανακατεύεται όσο περνάει ο καιρός και τη προεκλογική μάχη να έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όποτε έβρισκαν χρόνο οι αιρετοί εκπρόσωποι των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έστηναν πηγαδάκια, τα οποία είχαν ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης και δεν ήταν άλλο απ αυτό των εκλογών.

Μέρα-νύχτα, εντός και εκτός συνεδρίου, μέχρι και τις βράδυνες ώρες, την ώρα που χαλάρωναν και έπιναν κι ένα ποτηράκι κρασί. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου; Μόνο που τα αγόρια ξέδωσαν κι είπαν κι ένα τραγούδι παραπάνω… και τι τραγούδι, με υπονοούμενα και αφιερώσεις!

Το χορό…τις βράδυνες ώρες, άνοιξε στο λαϊκό πρόγραμμα, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χαράλαμπος Κόκκινος,γνωστός στα φιλολαϊκά του νυχτοπερπατήματα

οποίος πήρε το όφονο και είπε το «Για τα μάτια του κόσμου» από το Χρήστο Αυγερινό. Βέβαια το κομμάτι είχε και παραλήπτη και δεν ήταν άλλος, από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Μάλιστα ο Χαράλαμπος Κόκκινος του έκανε και αφιέρωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το τραγούδι είναι «αφιερωμένο στους αυτοδιοικητικούς/πολιτικούς γάμους που απέτυχαν… αλλά τώρα ξέρουμε και ο “κατεργάρης” θα πάει στο πάγκο του”

Σε πιο ήπιες καταστάσεις κυμάνθηκε και η πρώην συνεργάτης του κ. Χατζημάρκου, Χρηστιάννα Πάπιτση, η οποία επέλεξε να δώσει απάντηση τραγουδώντας… Νίκο Οικονομόπουλο και το για κάποιον λόγο γίναν όλα… αφήνοντας υπονοούμενα στο πρόσφατο πολιτικό χωρισμό της, με την Περιφερειακή αρχή…

Η συνέχεια δόθηκε με τραγούδι το οποίο το είπε ντουέτο με το τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρο Ραουζαίο. ”Αν είσαι ένα αστέρι” με τον Πετράν, να γνέφει στο Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό.

Στο χορό… και στη Ζειμπεκιά τις εντυπώσεις κέρδισε ο Δήμαρχος Σύμης, οποίος θέλησε να χορέψει βαριά και ασήκωτα την Ευδοκία!

Από την απέναντι πλευρά, ο Γιώργος Χατζημάρκος και ο Γιώργος Λεονταρίτης απείχαν από τα νυχτοπερπατήματα, ακλουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα!

Το συμπέρασμα του συνεδρίου;;;; Άρχισαν το όργανα….

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here