Στην Κ17 του Ολυμπιακού ο Νίκος Φρέρης

0

Σημαντική επιτυχία για το συριανό διαμάντι!

Ο λόγος για τον Νίκο Φρέρη, ο οποίος μετά, από μια μαγευτική περσινή χρονιά, επιλέχθηκε να στελεχώσει από την νέα σεζόν την Κ17 του Ολυμπιακού!

Το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό. Ο Νικόλας, από τα γήπεδα της ΕΠΣ Κυκλάδων και συγκεκριμένα της ακαδημίας του κ. Κάμπαξη, »Σύρος 2002», έκανε το μεγάλο βήμα στην ομάδα του Ολυμπιακού όπου εκ τους αποτελέσματος πλέον συνεχίζει να τους εντυπωσιάζει.

Η χρονιά για το Νίκο, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς κάνοντας ντεμπούτο με την Κ17 του Ολυμπιακού την 8η αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1, δείχνοντας πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ η μεγάλη στιγμή για τον συριανό αθλητή έλαβε χώρα στο 81ο λεπτό, όπου και πέρασε ως αλλαγή.

Ο 16χρονος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα. Φυσικά, η χαρά εκτός από τον ίδιο και τους γονείς του, δεν θα μπορούσε να έλειπε και στους ανθρώπους που του έδειξαν τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα.

Αναφερόμαστε φυσικά στην δεύτερη του οικογένεια, την ακαδημία Σύρος 2002, η οποία έσπευσε να μοιραστεί την χαρά της γι αυτή την συμμετοχή του Νίκου στη Κ-17.

«Είμαστε υπερήφανοι καθότι ο δικός μας Νίκος Φρέρης ανέβηκε από την Κ16 που ανήκει ηλικιακά στην Κ17 και συμμετείχε σήμερα σε αυτόν τον αγώνα!!!! Μπράβο Nikos Freris !!! Καλή συνεχεία !! Πάντα κοντά σου στην προσπάθεια που κάνεις όλοι εμείς της Σύρος 2002 !»