Κοινός στόχος η ενίσχυση του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Σύρο

Συνάντηση με τη νέα πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χρυσή Βιτσιλάκη, τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, Χαράλαμπο Σκιάνη, τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, Σπύρο Κοκολάκη και τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, Φίλιππο Αζαριάδη, είχε την Παρασκευή ο δήμαρχος Σύρου, Γιώργος Μαραγκός.

Οι διοικούντες του Πανεπιστημίου βρέθηκαν στην Σύρο προκειμένου να παραστούν στην καθομολόγηση των αποφοίτων η οποία πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Απόλλων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική συζήτηση για το θέμα της δημιουργίας νέου τμήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Σύρο, σε συνέχεια της από 18/10/2018 Ομόφωνης Απόφασης της Συγκλήτου, όπως και η παραχώρηση επιπρόσθετων δημοτικών ακινήτων για την κάλυψη των αυξημένων στεγαστικών αναγκών του. 

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η ενδυνάμωση και ισχυροποίηση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Σύρο, συνδέεται με την πρόοδο και ανάπτυξη του νησιού και της τοπικής του οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here