Κι άλλος υποψήφιος για τον Δήμο Άνδρου. Φουντώνει η εκλογική μάχη

0
παρουσιαστής, καντίνα, παραλία, Άνδρος

Μετά το νυν δήμαρχο, Θεοδώση Σουσούδη, ο οποίος θα είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με στόχο να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των δημοτών, δύο ακόμη πιθανές υποψηφιότητες έρχονται στο προσκήνιο, καθιστώντας άκρως ενδιαφέρουσα την προεκλογική δραστηριότητα στην Άνδρο.

Εδώ και μέρες, το cyclades24, σας έχει ενημερώσει για την ανακοίνωση υποψηφιότηταςτου πρώην Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, ο οποίος στοχεύει να είναι υποψήφιος δήμαρχος του νησιού.

Ωστόσο, ακόμη μία υποψηφιότητα δείχνει να «κλειδώνει»,εντείνοντας ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό στη διαδρομή προς την κάλπη. Στηνκοινωνία της Άνδρου, είναι ευρέως γνωστό εδώ και μήνες, ότι ο νυν έπαρχος τουνησιού, Δημήτρης Λοτσάρης, έχει ήδη βάλει πλώρη προς το Δήμο ξεκινώντας κύκλοεπαφών και διεργασιών για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.

Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι -το αργότερο- μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Ο κ. Λοτσάρης, ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης όταν εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος Άνδρου στις εκλογές του 2010 με το συνδυασμό του Χαράλαμπου Κόκκινου. Το 2014, αναδείχθηκε έπαρχος του νησιού θέτοντας υποψηφιότητες με το συνδυασμό του σημερινού περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου.