Απόλυτα επιτυχημένο το Επιστημονικό Συμπόσιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Διήμερο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα «Μιλάμε για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) και τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και φίλων Κυκλάδων

0

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, το Διήμερο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα «Μιλάμε για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) και τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και φίλων Κυκλάδων σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης.

Ομιλητές ήταν έγκριτοι επιστήμονες από 4 Πανεπιστήμια της χώρας καθώς και ειδικοί γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, οι οποίοι όντας άριστα επιστημονικά καταρτισμένοι, μας προσέφεραν όλα τα απαραίτητα εφόδια όσον αφορά την πρόληψη αλλά και την καταπολέμηση του ιού HPV, που αποτελεί μάστιγα της εποχής μας.

Τα μηνύματα που λάβαμε ήταν αισιόδοξα καθώς… ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας ΝΙΚΙΕΤΑΙ εφόσον διαγνωσθεί ΈΓΚΑΙΡΑ! Δεν χρειάζεται φόβος αλλά σωστή ενημέρωση ιδίως των νέων μας και τακτικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να κάνουμε πράξη το «ΚΑΜΙΑ άλλη ΧΑΜΕΝΗ ΖΩΗ από καρκίνο που ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ».

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθησαν και αγκάλιασαν αυτήν την εκδήλωση που έγινε με σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη.

η Πρόεδρος Δώρα Χαλκιά
& το Δ.Σ του Συλλόγου