Βρείτε τραπέζι για κάθε χώρο του σπιτιού σας

1

Μικρά και μεγάλα τραπεζάκια δεσπόζουν παντού στον χώρο του σπιτιού σας, άλλα είναι καθαρά διακοσμητικά, μερικά βρίσκονται σε καίριες θέσεις όπως είναι η τραπεζαρία, άλλα είναι λειτουργικά και άκρως απαραίτητα στην καθημερινότητα όπως το coffee table, άλλα χρειάζονται επειδή έχετε πολλά αντικείμενα και διακοσμητικά στο σπίτι, για να τα υποστηρίξουν! Και κάπως έτσι πάντα φτάνετε στο σημείο να χρειάζεστε ακόμα ένα τραπεζάκι για να μπορέσετε να καλύψετε ένα μικρό κενό στο σαλόνι ή στον διάδρομο.

Επιλέγουμε για εσάς από το ηλεκτρονικό κατάστημα Epiploplus μικρά και μεγάλα τραπέζια για όλο τοσπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια, θα ομορφύνουν τον χώρο σας και θα γεμίσουν κάθε δωμάτιο με λειτουργικότητα και καλαισθησία.

Ένα σταθερό τραπεζάκι κουζίνας με χοντρό περιθώριο γύρω γύρω που αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για τον χώρο της κουζίνας. Τα πόδια του είναι μεταλλικά με χρώμιο. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική απόχρωση και διαστάσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Τραπεζάκι τηλεόρασης από λεπτομέρειες ξύλου

Αυτό το τραπεζάκι τηλεόρασης μπορεί να δεχθεί τηλεόραση μέχρι 60 ίντσες. Αποτελείται από οριζόντια ράφια με λεπτομέρειες λευκού χρώματος. Προσφέρει μία vintage αισθητική και είναι διαθέσιμο και σαν βοηθητικό τραπέζι σε έναν μεγάλο χώρο όπως είναι το σαλόνι ή ένα γραφείο/επαγγελματικός χώρος. Βρείτε το εδώ σε καρυδί.

Coffee table που θα δώσει ζωντάνια στον χώρο σας

Ένα από τα πιο μοντέρνα και φθηνά τραπεζάκια σαλονιού, με επένδυση δρυός και άσπρη λάκα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και θα γίνει το επίκεντρο του σαλονιού σας. Μαζί με τα ριχτάρια, τους καναπέδες και κάθε διακοσμητικό στοιχείο τριγύρω του θα αλλάξει συνολικά τον χώρο σας και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Βρείτε το εδώ.

Βρείτε κάθε βοηθητικό και κύριο τραπέζι για όλο το σπίτι και για κάθε ιδιαίτερο χώρο που σκέφτεστε να διακοσμήσετε. Μπορείτε να αγοράσετε κάθε έπιπλο από το ηλεκτρονικό κατάστημα Epiploplus, online και να έρθει στον χώρο σας σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν μένετε.

  • ασφαλείς συναλλαγές
  • δεκτοί όλοι οι τρόποι πληρωμής
  • άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Μπείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα epiploplus.gr και ξεκινήστε τις πιο εύκολες και σίγουρες αγορές για το σπίτι σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here