Χαμόγελα και δάκρυα χαράς στη Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων & Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων & Διπλωμάτων του ΤΜΣΠΣ

0
Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων & Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων & Διπλωμάτων του ΤΜΣΠΣ

Με κάθε επισημότητα και επιτυχία επισφραγίστηκε η τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων και η απονομή των μεταπτυχιακών τίτλων, διπλωμάτων και πτυχίων που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου, παρουσία της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου, Χρυσής Βιτσιλάκη, του Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, Χαράλαμπου Σκιάνη, του Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, Σπύρου Κοκολάκη , του Πρόεδρου του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, Φίλιππου Αζαριάδη – Τοπάλογλου και καθηγητών του Τμήματος.


Την καθομολόγηση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, εκπρόσωπος του Καθολικού Επισκόπου Σύρου και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκός, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο νόμιμος εκπρόσωπος αποφοίτων, κ. Μποφυλάτος Σπύρος καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών/τριών κα. Θεοδώρα Χαμαιδή.

Η αίθουσα του θεάτρου ήταν κατάμεστη από γονείς, φίλους και συγγενείς των πτυχιούχων φοιτητών ενώ οι φωτογράφοι έκαναν το θέατρο να αστράφτει από τα φλας…

Στη σκηνή του θεάτρου βρέθηκαν απόφοιτοι που περήφανοι άκουσαν τα ονόματά τους και παρέλαβαν τα πτυχία τους μετά την ορκωμοσία τους, μπροστά σε συγγενείς και φίλους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο και τους χειροκρότησαν θερμά.


Επίσης την τελετή τίμησε με την παρουσία του, ο πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Μ.Σ.Π.Σ και πλέον Ομότιμος Καθηγητής του Τμ. ΜΣΠΣ, κ. Δαρζέντας Ιωάννης σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σε βαθιά συγκινητική ατμόσφαιρα.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών: Σχεδίαση Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων και Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα-Κλασσική Ομοιοπαθητική, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με την καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή διπλωμάτων του Τμήματος Μ.Σ.Π.Σ. και την Επίδοση χρηματικών επάθλων στους πρωτεύσαντες/σες φοιτητές/τριες του Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμ. ΜΣΠΣ από τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ και την κα Δέσποινα Παρασκευαϊδου.

Εμείς θα ευχηθούμε στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση!

Δείτε στο web tv την Τελετή Καθομολόγησης των Αποφοίτων του Τμήματος Μ.Σ.Π.Σ.