Ο Αντύπας Live στην Σύρο!

0
Αντύπας

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παλιάς φρουράς του ελληνικού λαϊκού, ο Αντύπας έρχεται στην Σύρο!

Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή βραδιά στο Plaza Πολυχώρος!
Ο αγαπημένος Αντύπας, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει, με τις αμέτρητες διαχρονικές του επιτυχίες, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, και θα αφήσει το δικό του στίγμα ξανά στην Σύρο.


Ο αγαπημένος σας ΑΝΤΥΠΑΣ έρχεται για ένα μοναδικό live, μαζί με τον γιο του, Πρόδρομο, την Παραμονή του Αγίου Νικολάου (αργία), Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Είτε πλησιάζει η ονομαστική σας εορτή είτε όχι, σας περιμένουμε στην πιο σύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων της Σύρου!


Το μουσικόφιλο κοινό της πόλης, που κινείται σε λαϊκά μονοπάτια θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πολλές από τις γνωστές επιτυχίες του τραγουδιστή, που κατά κύριο λόγο αναφέρονται σε μεγάλους έρωτες και χωρισμούς.Αυτό εξάλλου, που έκανε τον Αντύπα έναν διαχρονικό τραγουδιστή στο είδος του είναι οι ευφάνταστοι και γεμάτοι με λέξεις «κλειδιά» στίχοι των τραγουδιών του, που επέλεξε να πει και που πολύς κόσμος ταυτίστηκε με αυτούς.

Οδηγώ και σε σκέφτομαι, Για να μην τρελαθώ, Ένα Σου Σημάδι Μόνο, Είμαι Ανεβασμένος, Σε Γουστάρω Πολύ, Δεν σ΄ Αλλάζω, Για Τα Λεφτά Τα Κάνεις Όλα, Απαγορεύεται Να Σ’ Αγαπώ, Ώρες Ώρες, Καταιγίδα, δεν κοιμάμαι και πολλοί ακόμα τίτλοι «κομματιών», που συνοδεύουν ολόκληρα άλμπουμ επαγγελματικής εμπειρίας..

Μια μεγάλη «Καταιγίδα» κόσμου, όμως, υπάρχει κάθε φορά και στα μεγάλα μουσικά κέντρα, όπου ο τραγουδιστής επιλέγει να εμφανίζεται. Τώρα, είναι η σειρά των Συριανών να απολαύσουν όχι μόνο τις επιτυχίες που αναφέραμε αλλά και πολλές ακόμα!

  • RSVP 📞 +30 6937358838
  • Είσοδος με ποτό: 10€
  • Δεύτερο ποτό: 8€