«Πέθαναν» συριανό καπετάνιο ο οποίος είναι εν ζωή και καλά στην υγεία του!

0

Από την προηγούμενη εβδομάδα, το cyclades24 σας ενημέρωσε για την ξαφνική απώλεια του παλιού καπετάνιου των ιστορικών πλοίων «Ναϊάς» και «Παναγία Τήνου», Ανάργυρου Σαρρή.

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου, μιας και ο εκλιπών υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στο χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας.

Από απρόβλεπτο λάθος, αρκετά διαδικτυακά μέσα αναπαρήγαγαν τη θλιβερή είδηση, συνοδευόμενη με τη φωτογραφία του εν ζωή συριανού καπετάνιου, Ισίδωρου Μαμίδη, ο οποίος υπήρξε ο βασικός «ανταγωνιστής» του καπετάν Ανάργυρου στις καθημερινές «κόντρες» τους στο δρομολόγιο Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου.

Μάλιστα, επειδή η φωτογραφία του Ισίδωρου Μαμίδη δημοσιεύτηκε σε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών μέσων, προκάλεσε την εύλογη αντίδραση του ιδίου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αφού ανάρτησε ένα από τα ρεπορτάζ με τη φωτογραφία του, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Βλάκες… αυτός είμαι εγώ».

Να σημειωθεί, ότι μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία του Ισίδωρου Μαμίδη κατέβηκε από τα περισσότερα site, όταν έγινε γνωστό ότι πρόκειται για σοβαρό λάθος, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι αυτή την ώρα πλήρης αποκατάσταση.

Πάντως, ειδικά στο διαδίκτυο, δηλαδή σε ένα χώρο όπου απαιτήσεις για ταχύτατη μετάδοση των ειδήσεων, ολοένα και αυξάνεται, τέτοιου είδους λάθη θεωρούνται σχετικά συνηθισμένα.