Κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον του Super Market Νεώριο

Στο δημοτικό συμβούλιο Σύρου – Ερμούπολης επανέρχεται το θέμα της λειτουργίας του Σούπερ Μάρκετ Νεώριο, το οποίο εδώ και δύο δεκαετίες στεγάζεται σε δημοτικό ακίνητο.

Είναι γνωστό, ότι το σούπερ μάρκετ υπολειτουργεί εδώ και πολλούς μήνες λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και αναζητείται λύση για την επιβίωση της επιχείρησης, αλλά και την άρση του αδιεξόδου που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με επίσημη πρόσκληση που εστάλη από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, την προσεχή Τρίτη 30 Οκτωβρίου, θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο θα συζητήσει δύο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το μέλλον της εν λόγω επιχείρησης.

Το πρώτο αφορά τη βεβαίωση ποσού Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (Ε.Ν.Φ.Ι.Α.) στον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Εργατών και Υπαλλήλων Νεωρίου Σύρου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μειώνεται η τιμή στα εισιτήρια πλοίων και αεροπλάνων

Το δεύτερο, έχει να κάνει με την εξέταση αιτήσεως το οποίο καταθέτουν στελέχη και εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού, το οποίο σχετίζεται με την παράταση δωρεάν παραχώρησης του δημοτικού ακινήτου για τη λειτουργία της επιχείρησης και τη σύναψη συνεργασίας με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.