Ο Μπάμπης Κουλούρας παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ τον δίσκο: Κ.Π. Καβάφης – Απ’ έξω και Τραγουδιστά

0

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 21.30 στον Ιανό, ένα μουσικό όνειρο του Μπάμπη Κουλούρα παίρνει σάρκα και οστά. Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου «Κ.Π. Καβάφης – Απέξω και Τραγουδιστά» από τις εκδόσεις Μετρονόμος, καλλιτέχνες, συντελεστές και συνταξιδιώτες ανταμώνουν για να ζήσουν από κοντά την ζωντανή απόδοση του μουσικού αποτελέσματος που συνέδεσε ανθρώπους και φίλους της Καβαφικής ποίησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτός ο δίσκος με 16 μελοποιήσεις και 14 ‘’απέξω’’ απαγγελίες αποτελεί μια  έκφραση λατρείας του προς τον Αλεξανδρινό, την έμπνευση και το επιστέγασμα μίας δωδεκαετούς πορείας της Ομάδας Καβάφης στην Ελλάδα και σε ολόκληρη σχεδόν την υφήλιο.

Τα τραγούδια της παράστασης θα ερμηνεύσουν οι: Κική Λουκά, Ρενίσα Λάκκα, Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Ελπίδα Γάδ, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Κωνσταντίνος Πλούσιος και Μπάμπης Κουλούρας. Θα παίξουν οι μουσικοί Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Κωνσταντίνος Πλούσιος, Λένα Χατζηγρηγορίου, Νίκος Ρούσσος, Ζαννής Μαραγκός, Νίκος Απέργης, Βαγγέλης Αραγιάννης, Ρεγγίνα Σοφού και Έφη Ζαϊτίδου.

Το δίσκο θα παρουσιάσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής του 9,84 Νίκος Κανελλόπουλος. Θα μιλήσουν για τον Μπάμπη Κουλούρα ο καθηγητής του Ε.Μ. Πολυτεχνείου, Πρόεδρος του “Ινστιτούτου Σύρου” Ιωσήφ Στεφάνου και ο δημοσιογράφος – ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής.

Λίγα λόγια για τον Μπάμπη Κουλούρα:

Ο Μπάμπης Κουλούρας είναι Συριανός με καταγωγή από τη Σμύρνη. Είναι εθελοντής Διευθυντής προγράμματος και παρουσιαστής της “Αιγαίο Ραδιοτηλεόρασης Σύρου” του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, πρόεδρος του “Π.Σ. Άνω Σύρου”, μέλος του “Ινστιτούτου Σύρου” και είναι  εμπνευστής, συντελεστής και επικεφαλής των κοσμογυρισμένων μουσικοποιητικών Ομάδων “Καβάφης”, “Γκάτσος” και “Καββαδίας”. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο, το τραγούδι, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον αθλητισμό. Έχει τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, το μετάλλιο τιμής του Παλαιστινιακού Λαού, το μετάλλιο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, από τους Γιατρούς του Κόσμου, από την UNESCO, από τις Ομογενειακές Ομοσπονδίες Νέας Υόρκης και Βοστώνης, από το Ροταριανό Όμιλο Ερμουπόλεως με το Paul Harris Fellow award, από το Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και Κατ οίκον νοσηλείας Σύρου, από το Σύλλογο Πελλοποννησίων Σύρου κ.α.  Είναι υπέρμαχος των εθελοντικών δράσεων και έχει διεξάγει με ξεχωριστή επιτυχία 18 Τηλεμαραθωνίους Αλληλεγγύης.

Εργάζεται ακατάπαυστα για τη διατήρηση και ισχυροποίηση της Ελληνικής γλώσσας στον Ομογενειακό Ελληνισμό και τη διάδοση των αξιών, των παραδόσεων και της ιστορίας της Πατρίδας μας. Επιδιώκει την ανάδειξη των όσων μας ενώνουν ως Έλληνες και θεωρεί αδιαπραγμάτευτες αξίες τη Δημοκρατία και την Εθνική μας κυριαρχία.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 10€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η παράσταση ξεκινά στις 21.30

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here