Κινητοποίηση της ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ με τη συμμετοχή του βουλευτή Σταύρου Τάσσου

Κινητοποίηση της ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ ενάντια στις βάσεις του ΝΑΤΟ και στη μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο

0

Κινητοποίηση της ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ με τη συμμετοχή του βουλευτή Σταύρου Τάσσου

Πραγματοποιήθηκε στη Σύρο χθες, Τρίτη 23 Οκτώβρη, η κινητοποίηση της κομματικής Οργάνωσης Σύρου του ΚΚΕ ενάντια στις βάσεις του ΝΑΤΟ και στη μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε τόσο στους κεντρικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης να μετατραπεί η χώρα σε ένα απέραντο νατοϊκό στρατόπεδο όσο και ειδικότερα στα σχέδια που διαφαίνονται για αξιοποίηση του λιμανιού και του ναυπηγείου της Σύρου για την εξυπηρέτηση νατοϊκών αναγκών.

Στην συνέχεια ακολούθησε πικετοφορία στους δρόμους της πόλης με κεντρικό σύνθημα «Έξω το ΝΑΤΟ, να φύγουνε οι βάσεις, καμιά συμμετοχή στις επεμβάσεις».

Νωρίτερα το πρωί ο κ. Τάσσος επισκέφθηκε, στα πλαίσια της περιοδείας του, τους εργαζόμενους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here