Το φορτηγό της DeWALT πέρασε…από του «Κριθάρη»! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

1
DeWALT

Μια μοναδική κινητή έκθεση χρήσιμων ηλεκτρικών εργαλείων, είχαν την τύχη να δούνε και να θαυμάσουν σήμερα από κοντά πολλοί Συριανοί καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες, κατά την μεγάλη έκθεση της γνωστής εταιρίας DeWALT με εγγυημένη αντοχή, στο κατάστημα «Κριθάρης (έναντι παλαιάς αφαλάτωσης) στην Ερμούπολη της Σύρου.

Εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας με τεράστιες γνώσεις στο χώρο των ηλεκτρικών εργαλείων, παρουσίασαν στους δεκάδες καταναλωτές που επισκέφθηκαν όλη την ημέρα το κατάστημα, τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, απαραίτητα για κάθε επαγγελματική κατασκευή.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλές εκπτώσεις και πλούσια δώρα.

Ο κολωσός στα οικοδμικά εργαλεία θα έχει στη διάθεση σας ΟΛΑ τα εργαλεία, έτσι ώστε να μπορέσετε να τα δοκιμάσετε στα χέρια σας! Μια μεγάλη κινητή έκθεση που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

Κόψτε με τροχό μπαταρίας σίδερο ήτα, δοκιμάστε τα νέα δισκοπρίονα πάνω σε χοντρά ξύλα, τρυπήστε το τσιμέντο με κομπρεσέρ και ξεβυδώστε με μπουλονόκλειδο μπαταρίας τις ρόδες του φορτηγού. Αυτά και άλλες πολλές δοκιμές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στο κατάστημα Κριθάρης!


Η έκθεση είναι καθαρά ενημερωτική και ανοιχτή για όλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες!

Δείτε το βίντεο:

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here