Αυτή είναι η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο (φωτο)

1

Στο παρελθόν έχει γίνει αρκετές φορές θέμα. Δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες να βλέπουμε μια γυναίκα που δεν έχει γίνει καν 50 ετών να την αποκαλούν γιαγιά. Όχι με κακία. Είναι όντως γιαγιά. Έχει εγγόνι. Και τρία παιδιά άνω των 20 ετών.

Η Τζίνα Στιούαρτ είναι μια γυναίκα που άντρες κάθε ηλικίας θα ήθελαν να είναι μαζί της. Υπάρχει όμως και κάποιος που δεν την θέλει. Το Instagram.

Μια φωτογραφία της στάθηκε αρκετή για να προκληθεί ντόρος. Η ίδια την ανέβασε στο Instagram και λίγο μετά οι διαχειριστές της έστειλαν μήνυμα ότι κατέβηκε διότι παρέβαινε τους κανόνες. Ποιους κανόνες; Κανέναν πρακτικά. Το Instagram ως γνωστόν απαγορεύει την επίδειξη των θηλών. Αντιθέτως δεν έχει δείξει να έχει κανένα πρόβλημα με τα οπίσθια. Σε αυτή τη φωτογραφία της Τζίνα δεν φαίνεται τίποτα το επιλήψιμο.

Η Gina Stewart αποφάσισε να ανεβάσει τη φωτογραφία στο Twitter και να εξηγήσει τι συνέβη. Στη φωτογραφία απεικονίζεται καθισμένη πάνω σε μια πολυθρόνα που είναι σαν βασιλικός θρόνος και τα μαλλιά της καλύπτουν το γυμνό της στήθος.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Η ίδια γράφει: «Η Ντίτα Βον Τιζ είπε ότι «η λάμψη δεν έχει να κάνει με το σχήμα, το μέγεθος, την ηλικία. Δεν πρέπει να είσαι όμορφη για να την έχεις, ο καθένας μπορεί να την δημιουργήσει»».

Φυσικά η φωτογραφία της έγινε ανάρπαστη.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Dita von tease said «Glamour isn’t about age , shape, size. You don’t have to be pretty to have it , anyone can create it, #glamour #nude #naked #boudoir #sideboob

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

lifenews.gr