Απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμός δύο τουριστριών στη Μύκονο

Την απόπειρα βιασμού δύο τουριστριών αποκάλυψε μέσω Facebook ένας επιχειρηματίας στη Μύκονο. 

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Χώρας Μυκόνου και συγκεκριμένα στη θέση Βαστάο.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, Star, oι δύο τουρίστριες αντιλήφθηκαν ότι δύο μελαμψοί άνδρες τις ακολουθούσαν, ενώ σύμφωνα με τις περιγραφές ο ένας ήταν ψηλός και ο άλλος λίγο πιο κοντός. 

Όταν κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν, συνεννοήθηκαν να τρέξουν προς την πόρτα του διαμερίσματος που νοίκιαζαν, όμως, οι δύο άνδρες όρμησαν κατά πάνω τους και έσπρωξαν την πόρτα για να μπουν κι αυτοί μέσα. 

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλοντας επιχειρηματίας, οι δύο δράστες επιχείρησαν να βιάσουν τις δύο γυναίκες με αποτέλεσμα να τις χτυπήσουν στο σώμα και στο πρόσωπο. 

Οι φωνές των τουριστριών ξύπνησαν τους γείτονες, ενώ οι δράστες έτρεξαν και εξαφανίστηκαν, χωρίς να πετύχουν το σκοπό τους. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και οι δύο γυναίκες είπαν στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, όμως δεν πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλουν μηνύσεις.

Το επόμενο πρωί έφυγαν από το νησί για να επιστρέψουν στη χώρα τους, ενώ οι δράστες, παρά την καταδικαστέα πράξη τους, δεν πρόκειται να υποστούν κυρώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here