Πάλεψαν με τα 40 κύματα και τα κατάφεραν…

0

Πάλεψαν με τα 40 κύματα και τα κατάφεραν…

Σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, σε μία επιχείρηση κόσμημα…για την Θεσσαλονίκη, με μια μοναδική κουζίνα, διασκέδασαν και ξεφάντωσαν οι Θεσσαλονικείς στο κατάμεστο εστιατόριο της Εταιρείας Παγώνη στον Εύοσμο με την επωνυμία ‘’40 Κύματα‘’

Η Συριανή ομάδα με τους Αλέξανδρο Μήτση στα πλήκτρα και στο τραγούδι , τον Γιάννη Ρούσσο στο Μπουζούκι και τον Γιάννη Σολάρη στο τραγούδι πάλεψαν με τα 40 κύματα και τελικά τα κατάφεραν να ξεσηκώσουν τον κόσμο  και να χορέψουν ασταμάτητα δημιουργώντας κύματα κεφιού .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μοναδική αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους  αρκετοί συγγενείς και φίλοι του Νίκου Σολάρη για να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά από την Σύρο.

Η πανέμορφη αυτή βραδιά ήταν μια πολύχρονη επιθυμία της Κουμπάρας του Νίκου Σολάρη και βαφτισιμιά  του Γιάννη Σολάρη, Μαριέλλας Δάσκου.

Μια επιθυμία της που στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι εντυπώσεις των παρευρισκομένων ήταν πάρα πολύ θετικές και ευχήθηκαν αυτή η βραδιά να ξαναγίνει κάποια στιγμή και πάλι. Το ασταμάτητο και πλούσιο  ρεπερτόριο της ορχήστρας πραγματικά μάγεψε τους Θεσσαλονικείς.  Μπράβο στα παιδιά από την Σύρο που άφησαν τιε καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκομένους.