Έτοιμη να προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος του ΔΕΔΔΗΕ είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου. Σήμερα, σημειώθηκε πολύωρη διακοπή ρεύματος στην Ερμούπολη με αποτέλεσμα να σταματήσει η λειτουργία του εργοστασίου αφαλάτωσης, καθώς δεν ηλεκτροδοτούνταν.

Η εξέλιξη αυτή επέφερε προβλήματα στην υδροδότηση περιοχών της πόλης τα οποία αποκαταστάθηκαν, σταδιακά, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΣ, τονίζει σε σχετική της ανακοίνωση ότι η σημερινή διακοπή ηλεκτροδότησης δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, γι αυτό και επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Η ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Σας γνωρίζουμε ότι λόγω βλάβης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση του εργοστασίου αφαλάτωσης της Ερμούπολης από τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Σεπτεμβρίου.

Παρά την ετοιμότητα της νυχτερινής βάρδιας στο εργοστάσιο αφαλάτωσης και την άμεση κλήση της ΔΕΔΔΗΕ, το τοπικό γραφείο δεν ανταποκρίθηκε για την αποκατάσταση της βλάβης, παρά μόνον το πρωί της ημέρας, στις 09:30.

Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε στις 10:00 πμ, χωρίς όμως να έχει σταθεροποιηθεί μέχρι τώρα (10:30 πμ). Επισημαίνεται ότι από την ώρα που θα ξεκινήσει η πλήρης λειτουργία του εργοστασίου αφαλάτωσης θα απαιτηθούν κάποιες ώρες για την αναπλήρωση του αποθέματος και την αποκατάσταση της υδροδότησης της πόλης.

Καθώς η σημερινή πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, η Δημοτική Επιχείρηση επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των καταναλωτών για τα όποια προβλήματα προκληθούν από τη διακοπή υδροδότησης”.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here