Επιχορήγηση 30.000 ευρώ στον Φοίνικα Σύρου ενέκρινε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης

Την επιχορήγηση του Φοίνικα με 30.000 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στην αποψινή του συνεδρίαση

Επιχορήγηση 30.000 ευρώ στον Φοίνικα Σύρου ενέκρινε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης

Την επιχορήγηση του Φοίνικα Σύρου με το ποσό των 30.000 ευρώ ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου-Ερμούπολης, στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Στην εισήγησή του ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Γουλιέλμος Πρίντεζης αναφέρθηκε στα όσα έχει προσφέρει ο Φοίνικας στο νησί με την παρουσία του στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ εδώ και μία δεκαετία, τονίζοντας ότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές και την καλύτερη διαφήμιση για την Σύρο.

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαρία Καζαντζάκη ζήτησε την απόσυρση του θέματος, τονίζοντας ότι δεν έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια οι σχετικές δαπάνες, όπως προβλέπεται για όσα σωματεία-συλλόγους χρηματοδοτούνται με ποσό άνω των 3.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γουρούνα έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων - Σοβαρά τραυματισμένη μια 22χρονη - Εικόνες σοκ

Εκ μέρους του συλλόγου, τόσο ο πρόεδρος Δημήτρης Αρβανίτης όσο και ο αντιπρόεδρος Ισίδωρος Ροσσολάτος ανέφεραν ότι οι διαδικασίες γι’ αυτό το θέμα έχουν ξεκινήσει και το επόμενο διάστημα θα αναρτηθούν οι δαπάνες, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς οι δαπάνες πρέπει να έχουν ανέβει στο Διαύγεια πριν από την εκταμίευση του ποσού και όχι την λήψη της σχετικής απόφασης.