Μύκονος: Οι επιχειρηματίες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους – Μεγάλη δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία

0
Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου

Δωρεά περιπολικού έχουμε ακούσει…δωρεά ενδυμάτων επίσης, δωρεά αστυνομικού τμήματος δεν είχαμε ακούσει…

Έχουμε γράψει δεκάδες φορές πως η Μύκονος είναι ένα κράτος μόνη της και θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτόνομα χάρη στον κόσμο της! Δεν είναι λίγες φορές οι Μυκονιάτες, που παίρνουν το θάρρος και δημιουργούν απο μόνοι τους. Σχολεία, δρόμοι, γυμναστήρια, επιχειρήσεις, μεγάλα έργα, αλλά αυτή την φορά η κατάσταση στο νησί λόγω της έλλειψης αστυνομικών, τους κάνει να λειτουργούν πιο γρήγορα με γνώμονα το καλό του νησιού, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει ξεφύγει και δείχνει ότι αν δεν μπει ένα φρένο τώρα που είναι νωρίς, θα μιλάμε σε λίγα χρόνια για μια κατρακύλα χωρίς επιστροφή.

Έτσι λοιπόν, ένας λαμπρός και αναγνωρισμένος επιχειρηματίας της Μυκόνου,  ανακοίνωσε την παραχώρηση ακινήτου 1.000 τ.μ. στην ελληνική αστυνομία. Το οποίο μάλιστα θα διαθέτει σκοπευτήριο και και 30 δωμάτια για τη φιλοξενία 100-120 αστυνομικών, οι οποίοι θα επανδρώνουν το Σώμα και θα προστατεύουν το νησί Χειμώνα – Καλοκαίρι.

Πραγματικά μια αξιέπαινη προσπάθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κτίρια έχουν βρεθεί ωστόσο η γραφειοκρατία έχει τον τελευταίο λόγο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Λόγω της κατρακύλας που παρατηρούμε όλοι μας ότι έχει πάρει το νησί αλλά και της ανυπαρξίας των τοπικών αρχών και της απραξίας των διοικούντων, εγώ (FFGroup) και οι συνεργάτες μου προχωράμε στη δωρεά ακινήτου 1000τ.μ όπου θα μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου. Το ακίνητο αφορά σε ολοκαίνουργιες κτηριακές εγκαταστάσεις, ποιοτικά κατασκευασμένες και εν λειτουργία, όπου εκτός του Αστυνομικού Τμήματος, θα στεγαστεί κλειστό σκοπευτήριο και 30 δωμάτια για τη φιλοξενία 100-120 αστυνομικών, οι οποίοι θα επανδρώνουν το Σώμα και θα προστατεύουν το νησί Χειμώνα – Καλοκαίρι.

Το έργο θα παραδοθεί εν πλήρη λειτουργία, σε ενάμιση χρόνο από σήμερα, με εξολοκλήρου και αποκλειστικά δικά μας κεφάλαια, τα οποία προέρχονται από νόμιμες δραστηριότητες των εταιρειών μας και όχι από καταπατήσεις εις βάρος του τόπου ή εκμεταλλεύσεις αυθαιρέτων.

Η κίνηση αυτή έχει μοναδικό σκοπό να βοηθήσει το νησί στο οποίο γεννηθήκαμε, δραστηριοποιηθήκαμε και επιχειρούμε καθημερινά, προσπαθώντας να διατηρήσουμε μία κάποια ποιότητα στη διαβίωσή μας και αυτή των παιδιών μας, παρόλο που η τήρηση της τάξης, των νόμων και του ήθους φαντάζει απόμακρο όνειρο για πολλούς.

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει ο βιασμός αυτού του τόπου που απλόχερα μας έδωσε τις καλύτερες συνθήκες για να αναπτυχθούμε. Αφού λοιπόν δεν μπορείτε εσείς να το κάνετε, θα το κάνουμε εμείς.

Προσεχώς, και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθούν δύο ακόμα νέα έργα υποδομών του νησιού, τα οποία θα πραγματοποιηθούν και θα παραδοθούν σε αυτό, αποτελώντας επίσης δωρεά από επιχειρηματίες που αγαπούν τον τόπο όντας ντόπιοι ή και μη και των οποίων ηγούμαι. Κινήσεις πραγματικά αναγκαίες και βασικές για την επιβίωση των ανθρώπων αυτού του νησιού, οι οποίες δεν εμπεριέχουν δόλο, καταπάτηση, εκμετάλλευση και παρανομία. Έτσι δηλ όπως θα έπρεπε να είναι».

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here