6ο summer beach festival στο Γαλησσά!

0

Το 6ο summer beach festival από το 《Syros by night》 έρχεται και φέτος!! Κυριακή 12 Αυγούστου στην παραλία του ΓΑΛΗΣΣΑ

Tο Party του καλοκαιριού έφτασε και μάλιστα το περιμέναμε με πολύ ανυπομονησία καθώς αποτελεί αναμφισβήτητα το κορυφαίο γεγονός του καλοκαιριού για την νεολαία και όχι μόνο…

Η καταπληκτική ομάδα του «Syrοs by nιght» ετοιμάζεται να απογειώσει τον Αύγουστο και να κάνει πιο hot το καλοκαίρι στο νησί μας!!!

Τα μάθατε; θα έχει και Water Splash

Για πρώτη φορά στη Σύρο διοργανώνεται το Water Splash Game , ίσως ο πιο δροσερός αγώνας στη μέση του καλοκαιριού. Παρακάτω σας απαντάμε σε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής . Αν έχετε και άλλες ερωτήσεις στείλτε μας inbox στη Σελίδα του Syros by night  στο Facebook

ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ?

4 άτομα δημιουργούν μια ομάδα , από 2 άντρες και 2 γυναίκες , απαραίτητη προϋπόθεση να είναι να έχουν συμπληρώσει το 14 έτος της ηλικίας τους .

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ? 

Στην παραλία του Γαλησσά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από το γήπεδο του βόλλεϊ στο κέντρο της παραλίας .

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ? 

w23

Οι ομάδες χωρίζονται σε γκρούπ και αντιμετωπίζει η μία την άλλη. Ο κάθε παίκτης έχει πάνω του 2 στόχους που ο αντίπαλος πρέπει να πετύχει , ο ένας στόχος δίνει  10 βαθμούς  και βρίσκεται στο στήθος και ο δεύτερος στο μπράτσο και δίνει 5 βαθμούς . Όποιος παίκτης χτυπηθεί και στους δύο βγαίνει αυτόματα εκτός αγώνα. Σε κάθε βάση αφετηρίας υπάρχει από μία σημαία για κάθε ομάδα , όποια ομάδα καταφέρει να σηκώσει την αντίπαλη σημαία κερδίζει 40 βαθμούς . Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που σε διάρκεια 5′ συγκεντρώσει μεγαλύτερο αριθμό πόντων από την άλλη .

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ? 

d02092d1dfcd86f3fcd41fb459508588

Ναι υπάρχουν , αν κάποιος παίκτης βγει εκτός ορίων της αρένας του αγώνα για να προστατευτεί τότε δέχεται μία παρατήρηση στη δεύτερη παρατήρηση αφαιρούνται 5 βαθμοί από το τελικό σύνολο της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που κάποιος προσπαθεί σκόπιμα να καλύψει τους στόχους του από τον αντίπαλο του  .

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? 

Οι ομάδες στέλνουν από ένα εκπρόσωπο τους , ώστε να αναμετρηθούν από τα 11 βήματα (όπως καθάριζαν τους λογαριασμούς τους στην Άργια Δύση 🙂  Αυτός που θα πετύχει το στόχο του άλλου θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

TI ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ? 

Δεν χρειάζεται να φέρεται τίποτα εκτός από τη διάθεση σας για παιχνίδι . Ο κάθε παίκτης θα παίρνει 2 νεροπίστολα εμβέλειας 6-7 μέτρων ,1 ζευγάρι προστατευτικά γυαλία , και διακριτική κορδέλα κοκκινου ή μπλέ χρώματος ανάλογα με την ομάδα που ανήκει .

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ? 

Ναι, την όλη διοργάνωση των αγώνων έχει αναλάβει το PAINTBALL SYROY 

ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ? 

Στο 22810 84095 ώρες καταστημάτων και με inbox message στη σελίδα του Syros by night στο Facebook μέχρι το Σάββατο 11. Αυγούστου στις 23.59

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ?

gaviotis_syros2

Ναι, το πρώτο βραβείο είναι μια προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Gaviotis travel  

το δεύτερο μια προσφορά από το DJANGO BURGER 

26229836_1993314207660704_8699696716189318145_n

και το τρίτο μια προσφορά του PAINTBALL Σύρου 

paintball_syros
slider

Καλή διασκέδαση σε όλους