Άνδρος: Επιχείρηση-σκούπα της Αστυνομίας για τις παράνομες ξαπλώστρες στις παραλίες

Σε συνολικά 8 συλλήψεις για κατάληψη αιγιαλού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του νησιού - Συλλήψεις σε Σαντορίνη και Κέα

1
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Άνδρος: Επιχείρηση-σκούπα της Αστυνομίας για τις παράνομες ξαπλώστρες στις παραλίες

Σύλληψη (8) ημεδαπών για κατάληψη αιγιαλού στην Άνδρο

Την 12-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, οκτώ ημεδαποί ηλικίας από 31 έως 53 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, επιχειρήσεις έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, καθ’ υπέρβαση σχετικής άδειας αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στην Κέα

Την 11 και 12-08-2018 συνελήφθησαν στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 49, 53 και 57 ετών, γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στη Θήρα

Την 11-08-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 18χρονη αλλοδαπή η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπής για παράβαση σε κατάστημα στη Θήρα

Την 11-08-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 37χρονη αλλοδαπή, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα

Την 12-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 70χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here