Θρήνος και βαρύ πένθος στη Μύκονο για το θάνατο του 24χρονου Νίκου Φιορεντίνου

0

Θρήνος και βαρύ πένθος στη Μύκονο για το θάνατο του 20χρονου Νίκου Φιορεντίνου

Κάποιες στιγμές είναι τόσο δύσκολες, που ακόμη και λίγες λέξεις αν πρέπει να γράψεις, γίνεται κόμπος το στομάχι σου για να τα καταφέρεις. Να ενημερώσεις, δηλαδή, το αναγνωστικό κοινό, για ειδήσεις οι οποίες είναι τόσο δυσάρεστες, που τσακίζουν ακόμη κι εσένα που πρέπει να βρεις τη δύναμη και να γράψεις δυο κουβέντες.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Μύκονος για τον άδικο χαμό του Νίκου Φιορεντίνου. Ενός παλικαριού γεμάτο ενέργεια και ζωή που έφυγε τόσο πρόωρα, πάνω στο άνθος της ηλικίας του, χτυπημένο από την επάρατη νόσο. Το πάλεψε, έδωσε μάχη για τη να κρατηθεί στη ζωή, αλλά η μάχη αυτή ήταν άνιση και τον λύγισε. Έφυγε αναπάντεχα για το τελευταίο ταξίδι, σκορπίζοντας αβάσταχτο πόνο και ατέλειωτη θλίψη στην οικογένειά του και γενικότερα στην κοινωνία του νησιού.

Ο Νίκος, ήταν γιος του Ανδρέα Φιορεντίνου, πασίγνωστου επιχειρηματία του νησιού που ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τα κοινά και κυρίως με το Δήμο Μυκόνου, του οποίου υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος σε εκλογικές αναμετρήσεις.

O 24χρονος Νίκος Φιορεντίνος νοσηλεύτηκε σε εξειδικευμένα κέντρα στο εξωτερικό για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, χωρίς ωστόσο να αποφεύγει το μοιραίο. Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής τόσο αναπάντεχα και τόσο άδικα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη στις 5 το απόγευμα, στο ναό της Αγίας Κυριακής Μυκόνου.

Το cyclades24 εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νέου και στους οικείους του.

Καλό παράδεισο Νίκο…