Όλο το χρόνο η σύνδεση Ηρακλείου – Κυκλάδων – Ραφήνας

0

Όλο το χρόνο η σύνδεση Ηρακλείου – Κυκλάδων – Ραφήνας

Καθημερινή, ασφαλής, ποιοτική και οικονομική είναι η μεταφορά του επιβατικού κοινού με τα πλοία της Golden Star Ferries, από την Κρήτη και το Ηράκλειο προς Σαντορίνη – Πάρο – Μύκονο – Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα. Πρόκειται για ένα νέο δρομολόγιο που ξεκίνησε με πολλές περγαμηνές και ήδη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού.

Τα Super Ferries 1 –  Super Ferries 2, που μπήκαν στην γραμμή της Κρήτης – Κυκλάδων – Ραφήνας θα πραγματοποιούν δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τους προορισμούς να παραμένουν σταθεροί. Ωστόσο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρίας τα δρομολόγια προορίζεται να διατηρηθούν και  κατά τη χειμερινή περίοδο, κάτι που θα επιτρέψει στα νησιά των Κυκλάδων να έχουν σύνδεση με την Κρήτη για πρώτη φορά καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

«Στόχος μας η ποιότητα και ο οικονομικός ναύλος. Στεκόμαστε δίπλα στο μέσο Έλληνα που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε λόγω κόστους να πραγματοποιήσει εύκολα ένα ταξίδι» επισημαίνει ο πλοιοκτήτης της εταιρίας Γιώργος Στεφάνου.