Νέες πινακίδες στο μονοπάτι του Αγίου Στεφάνου προς διευκόλυνση των περιπατητών (φωτο)

1

Νέες πινακίδες στο μονοπάτι του Αγίου Στεφάνου προς διευκόλυνση των περιπατητών (φωτο)

Τοποθετήθηκαν σήμερα καινούργιες ξύλινες, καλαίσθητες κατευθυντήριες πινακίδες στην διεθνώς αναγνωρισμένη περιπατητική διαδρομή από τον Γαλησσά προς το ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά, η προμήθεια των πινακίδων έγινε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η τοποθέτησή της από συνεργείο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά, Γιάννης Βουτσίνος, αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου για τη συνδρομή τους, τόνισε ότι ο Άγιος Στέφανος έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο αξιοθέατο της Σύρου. Μάλιστα, στη σχετική σελίδα του trip advisor, ο Άγιος Στέφανος βρίσκεται στην 9η θέση με τις καλύτερες κριτικές σε σύνολο 49 αξιοθέατων του νησιού.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, εκατοντάδες επισκέπτες μεταβαίνουν από το μονοπάτι στο γραφικό ξωκλήσι το οποίο βρίσκεται μέσα σε σπηλιά και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους τουρίστες. Η τοποθέτηση των πινακίδων, αναμφισβήτητα, θα διευκολύνει την πρόσβαση όλων.