Γιορτή του μπάσκετ και λάμψη αστέρων στην πλατεία Μιαούλη! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποθέωση του «πρεσβευτή» Πρίντεζη, ο «ιππότης» Γιάννης Μπουρούσης, η «μπόμπερ» Εβίνα Μάλτση και οι Κυππελούχοι του LG AegeanBall Festival

0

Γιορτή του μπάσκετ και λάμψη αστέρων στην πλατεία Μιαούλη! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το LG AegeanBall Festival μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς το τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη είναι ένα από τα «must» του καλοκαιριού.

Το βράδυ της Κυριακής η δράση στο τρίτο LG AegeanBall Festival, στο οποίο χορηγοί επικοινωνίας είναι το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103,3, χτύπησε… κόκκινο, καθώς στη «μάχη» μπήκαν και οι επαγγελματίες.

Μετά την διαδικασία των τελικών και των απονομών για τις νικήτριες ομάδες στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, ο Γιώργος Πρίντεζης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του – ανάμεσά τους οι Τορνίκε Σενγκέλια και Νίκολα Κάλινιτς – συμμετείχαν σε διάφορους διαγωνισμούς, ενώ για πρώτη φορά στην τριετή ιστορία του θεσμού διεξήχθη και το Κύπελλο του 3Χ3.

Η ομάδα των Ζήση Σαρικόπουλου, Γιάννη Αθηναίου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Στέλλας Φουράκη νίκησε στον τελικό την παρέα του οικοδεσπότη Γιώργη Πρίντεζη, ο οποίος είχε στο πλευρό του τους Τορνίκε Σενγκέλια, Κώστα Παπανικολάου, Ανδρέα Χριστοδούλου κι Εβίνα Μάλτση.

Βράβευση Πρίντεζη

Η φυσιογνωμία του και μόνο αποτελεί διαφήμιση για την πατρίδα του τη Σύρο. Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει κάνει τα πάντα για το αγαπημένο του νησί. Για αυτό κιόλας πριν την έναρξη του 3ου LG AegeanBall Festival ο Δήμαρχος Σύρου τον βράβευσε ως πρεσβευτή της Σύρου και του Αθλητισμού. Μάλιστα έκανε γνωστό ότι η Α΄ αίθουσα του αθλητικού κέντρου θα μετονομαστεί σε «Γιώργος Πρίντεζης».

Ο κ. Μαραγκός τόνισε: «Είναι μια ελάχιστη τιμή στην προσφορά αυτού του μεγάλου αθλητή και σημαντικού ανθρώπου», με τον Γιώργο Πρίντεζη να συγκινείται από αυτήν την πρωτοβουλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here