Γιορτή του μπάσκετ και λάμψη αστέρων στην πλατεία Μιαούλη! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποθέωση του «πρεσβευτή» Πρίντεζη, ο «ιππότης» Γιάννης Μπουρούσης, η «μπόμπερ» Εβίνα Μάλτση και οι Κυππελούχοι του LG AegeanBall Festival

0

Γιορτή του μπάσκετ και λάμψη αστέρων στην πλατεία Μιαούλη! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το LG AegeanBall Festival μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς το τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη είναι ένα από τα «must» του καλοκαιριού.

Το βράδυ της Κυριακής η δράση στο τρίτο LG AegeanBall Festival, στο οποίο χορηγοί επικοινωνίας είναι το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103,3, χτύπησε… κόκκινο, καθώς στη «μάχη» μπήκαν και οι επαγγελματίες.

Μετά την διαδικασία των τελικών και των απονομών για τις νικήτριες ομάδες στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, ο Γιώργος Πρίντεζης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του – ανάμεσά τους οι Τορνίκε Σενγκέλια και Νίκολα Κάλινιτς – συμμετείχαν σε διάφορους διαγωνισμούς, ενώ για πρώτη φορά στην τριετή ιστορία του θεσμού διεξήχθη και το Κύπελλο του 3Χ3.

Η ομάδα των Ζήση Σαρικόπουλου, Γιάννη Αθηναίου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Στέλλας Φουράκη νίκησε στον τελικό την παρέα του οικοδεσπότη Γιώργη Πρίντεζη, ο οποίος είχε στο πλευρό του τους Τορνίκε Σενγκέλια, Κώστα Παπανικολάου, Ανδρέα Χριστοδούλου κι Εβίνα Μάλτση.

Βράβευση Πρίντεζη

Η φυσιογνωμία του και μόνο αποτελεί διαφήμιση για την πατρίδα του τη Σύρο. Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει κάνει τα πάντα για το αγαπημένο του νησί. Για αυτό κιόλας πριν την έναρξη του 3ου LG AegeanBall Festival ο Δήμαρχος Σύρου τον βράβευσε ως πρεσβευτή της Σύρου και του Αθλητισμού. Μάλιστα έκανε γνωστό ότι η Α΄ αίθουσα του αθλητικού κέντρου θα μετονομαστεί σε «Γιώργος Πρίντεζης».

Ο κ. Μαραγκός τόνισε: «Είναι μια ελάχιστη τιμή στην προσφορά αυτού του μεγάλου αθλητή και σημαντικού ανθρώπου», με τον Γιώργο Πρίντεζη να συγκινείται από αυτήν την πρωτοβουλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ