Φονικό Αντιπάρου: Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπισθεί ο γιος του δολοφονημένου επιχειρηματία

Φονικό Αντιπάρου: Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπισθεί ο γιος του δολοφονημένου επιχειρηματία

Εντατικές έρευνες που στόχο έχουν τον εντοπισμό του γιου του 65χρονου επιχειρηματία Derek Arber- ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος με κατσαβίδι μέσα στο συγκρότημα με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρούσε στην Αντίπαρο- στον οικισμό Άγιος Γεώργιος- έχουν εξαπολύσει οι διωκτικές Αρχές, καθώς τον θεωρούν βασικό ύποπτο της υπόθεσης.

Όπως γράφτηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Ελληνοβρετανός επιχειρηματίας συνέφαγε με τον γιο που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο του νησιού. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι πατέρας και γιός δεν είχαν ένα ήρεμο δείπνο, αφού το κλίμα μεταξύ τους ήταν οξυμένο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καβγάδες τους έγιναν ακόμη πιο έντονοι όταν επέστρεψαν στο συγκρότημα των ενοικιαζομένων δωματίων, εκεί όπου διαπληκτίστηκαν και λογόφεραν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  6 εκατ. ευρώ για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Αεροδρόμιο - Οία

Αν και από την Αστυνομία που διερευνά την υπόθεση δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο γιος να άρπαξε ένα κατσαβίδι και σε κατάσταση αμόκ να το κάρφωσε στην πλάτη του 65χρονου πατέρα του, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Το πτώμα του Derek Arber βρέθηκε την επομένη το μεσημέρι, ενώ ο γιος του θύματος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου.

Η αστυνομία διερευνά προσεκτικά την υπόθεση και συλλέγει στοιχεία για να φτάσει στην εξιχνίασή της. Παράλληλα, αναζητείται ο γιος του 65χρονου, ο οποίος αμέσως μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκε και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Εκτιμάται, ότι ο φερόμενος ως δράστης, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει επιχείρησε να διαφύγει πριν γίνει αντιληπτός ο φόνος και ξεκινήσουν οι έρευνες από τις αρχές. Πιθανολογείται, ότι έφυγε από την Αντίπαρο και κρύβεται σε κάποια άλλη περιοχή. Τέσσερις ημέρες μετά το φονικό, ο γιος του 65χρονου εξακολουθεί να αναζητείται χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι νεότερο.