Σύρος: Ένας “δαίμονας” της Τασμανίας στο Κίνι

0

Σύρος: Ένας “δαίμονας” της Τασμανίας στο Κίνι

Μια γρήγορη στάση στον όρμο του Κινίου, έκανε πριν λίγες ημέρες ένα από τα πιο γρήγορα ταχύπλοα στον κόσμο.
Όσοι έχουν καλή μνήμη το συγκεκριμένο σκάφος είχε μεταφέρει το περσινό καλοκαίρι, το Γιάννη Μπουρούση και το Γιώργο Πρίντεζη στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης βρέθηκε στο νησί μας για να αγωνιστεί στο LG AEGEAN BALL όπως είχε κάνει άλλωστε και την περσινή χρονιά.
Το συγκεκριμένο σκάφος που είχε ζωγραφισμένο τον… Δαίμονα της Τασμανίας, τον γνωστό Taz. Είναι Κάτι περισσότερο από απλό ταχύπλοο. Πολύ στυλ, ακόμη περισσότερη ταχύτητα και μια cult ιστορία πίσω από τα πιο σέξι σκάφη επιδόσεων στον πλανήτη. Tα Cigarette είναι η Formula 1 της θάλασσας με τα πιο αποδοτικά powerboat του πλανήτη και η κατασκευή τους εγγυάται σταθερότητα και δύναμη, επιτρέποντάς τους να ταξιδεύουν μέσα από άγριες θάλασσες όπως αυτή του Αιγαίου.
Παράλληλα η κατασκευή τους παρέχει μια πολύ πιο άνετη και ασφαλέστερη οδήγηση από οποιαδήποτε άλλο RIB (Rigid Inflatable Boat).
Είναι περίπου 14 μέτρα, ενώ κινείται με ταχύτητα 70 μιλίων καθώς Οι μηχανές του(Mercury mercruiser) είναι περίπου 1100 άλογα και οι δύο μαζί.
Δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό απο το σκάφος που μαγνήτισε τα βλέμματα των λουόμενων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here