Αυτός είναι ο επιχειρηματίας του δολοφονήθηκε στην Αντίπαρο. Αναζητείται ο γιος του

0

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας του δολοφονήθηκε στην Αντίπαρο. Αναζητείται ο γιος του

O Derek Arber είναι ο 65χρονος επιχειρηματίας που βρέθηκε δολοφονημένος, το μεσημέρι της Κυριακής, στην τουριστική επιχείρηση που διατηρούσε στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Αντίπαρο, σύμφωνα με δημοσίευμα από το protothema.

Όπως γράφτηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα, το θύμα βρέθηκε άγρια δολοφονημένο με τραύματα πιθανότατα από κατσαβίδι στην πλάτη.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Κυριακή, ωστόσο, πληροφορίες από άτομα του νησιού που γνώριζαν πολύ καλά τον Derek Arber αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας το βράδυ του Σαββάτου είχε πάει μαζί με το γιο του σε εστιατόριο της περιοχής για φαγητό.

Άφαντος ο γιος του που είναι ο βασικός ύποπτος 

Όταν επέστρεψαν, πατέρας και γιος άρχισαν να μαλώνουν και να λογοφέρουν, ενώ λίγο μετά προήλθε και η δολοφονική επίθεση στον 65χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την επόμενη μέρα (Κυριακή) το μεσημέρι. Η αστυνομία βρίσκεται σε αναζήτηση του γιου του 65χρονου, ο οποίος, είναι ο νούμερο ένα ύποπτος της ανθρωποκτονίας. Δεν αποκλείεται να διέφυγε από το νησί λίγο μετά την δολοφονική πράξη.

Ο Derek Arber είχε ελληνική και βρετανική υπηκοότητα και ήταν μόνιμος κάτοικος του νησιού. Όπως λένε οι κάτοικοι στην Αντίπαρο, το θύμα ήταν αρκετά αγαπητό ενώ όλοι θαύμαζαν το επιχειρηματικό του δαιμόνιο.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here